Lectie de facut branza in Toscana
Primavara se nasc mieii si iezii, iar laptele este de calitate superioara. In plus, in aceasta perioada apar cele mai bune ierburi, cu care se hranesc oile, dand laptelui o aroma speciala. Ca atare, branza produsa la inceputul sezonului cald este mai gustoasa.
Daca esti gata sa prepari branza cu mainile tale, vei fi ghidat pas cu pas, intr-o ferma de produse lactate. Lectia se va incheia cu un pranz pe baza de branzeturi si de produse locale de sezon.
Minim 4 persoane, maxim 8 persoane | Adult |
---|---|
01.03-30.06.2020 | 75 Euro |
- durata tur: circa 2,5 ore
- limba: engleza
- ora: in fiecare zi, la ora 13.00
- loc de intalnire: ferma de produse lactate in Val d'Orcia
Servicii incluse
- vizita fermei de produse lactate
- lectie de facut branza
- pranz usor, cu degustare de branzeturi cu diferite grade de maturare si alte specialitati locale
Nu sunt incluse
- transport (la cerere)